PLIN R32 9KG ZA KLIMATSKE NAPRAVE

200.00 €

Prijavi oglas
Procesiramo vašo zahtevo, prosimo počakajte.....

Additional Info

UlicaCelje
MestoCelje
RegijaSavinjska
DržavaSlovenija
Poštna številka3000

Prodam plin R32 za klimatske naprave .
Okolju prijazen: R32 ima nizko stopnjo globalnega segrevanja (GWP) v primerjavi s starejšimi plini, ki se uporabljajo v klimatskih napravah. To pomeni manjši vpliv na podnebne spremembe.
Učinkovitost: R32 ima visoko toplotno prevodnost, kar ga naredi učinkovitejšega pri prenosu toplote v klimatskih napravah. To omogoča boljše delovanje in manjšo porabo energije v primerjavi z nekaterimi drugimi plini.
Varnost: R32 je zasnovan tako, da je varen za uporabo v klimatskih napravah. Kljub temu je treba pri ravnanju in namestitvi upoštevati določene varnostne ukrepe.
Kompatibilnost: R32 je zasnovan tako, da je združljiv z moderno tehnologijo klimatskih naprav. Večina novih modelov klimatskih naprav in toplotnih črpalk lahko deluje z uporabo tega plina.
Pripravljen za prihodnost: Glede na naraščajoče zahteve po energetsko učinkovitih in okolju prijaznih rešitvah R32 predstavlja korak naprej v industriji klimatizacije in hlajenja. Pričakuje se, da bo v prihodnosti še širše sprejet v industriji.
V povzetku je plin R32 napredna alternativa za starejše pline, ki se uporabljajo v klimatskih napravah, ki zagotavlja učinkovitost, okolju prijaznost in združljivost z moderno tehnologijo.

Comments