BRIVSKI APARAT- NOV – ŠE ZAPAKIRAN, S TREMI DODATNIMI MREŽICAMI IN NOŽI

100.00 €

Prijavi oglas
Procesiramo vašo zahtevo, prosimo počakajte.....

Additional Info

UlicaČečovje 38b
MestoRavne na Koroškem
DržavaSlovenija
RegijaKoroška

RUNWE BRIVNIK – PODOBEN BRIVNIK NA SLOVENSKEM TRGU STANE Z DODATNIMI REZILI 250,00 €
Spopadite se še z najnižje ležečimi dlačicami z brivnikom RUNWE. Brivnik v srednjem cenovnem razredu, vam daje vse kar potrebujete, da dosežete ostro, temeljito britje, medtem ko še vedno vzdržujete moderen videz vaše brade različnih dolžin. Popoln za tiste, ki želijo dobro urejen videz brez veliko truda ali draženja kože, ki je posledica gladkega britja.

ControlCut tehnologija združuje mikro glavnik s prestrezovalnim prirezovalnikom, ki se spopada celo s tistimi najnižje ležečimi dlačicami, za najbolj čisto možno britje. Da bi zares imeli popoln nadzor nad svojim stilom, ima RUNWE pestro izbiro dodatnih izboljšanih lastnosti za urejevanje. Prirezovalnik pa vam bo pomagal ustvariti ostre, definirane robove. Funkcionalnost ConstantContour tehnologije in prilagodljiva glava pomagajo brivniku, da se previdno in učinkovito premika po težje dostopnih predelih okrog brade in čeljusti ter izboljšajo celokupen izgled, medtem ko hkrati ščitijo kožo pred draženjem. Ne le da je brivnik brezhibno oblikovan, ampak ima tudi veliko moč s 85-minutnim brezžičnim delovanjem med posameznimi polnjenji in je v celoti vodoodporen, za hitro in enostavno čiščenje.

Nekateri električni brivniki ne dajejo občutka, da brijejo dovolj temeljito, ampak F4 ima vgrajen mikro glavniček in prestrezovalni prirezovalnik kot del ControlCut tehnologije, tako da je popoln za tiste, ki si želijo oster in temeljito obrit videz.

Funkcionalnost tehnologije ConstantContour pomaga, da se z brivnikom brez skrbi premikate po obrisih vašega obraza. Z RUNWE preprosto drsite preko brade, ličnic in čeljusti, saj vam zagotavlja maksimalen stik in udobje ter ne izpusti nobene dlačice. Namesto da ponovno brijete isto področje ali prilagajate kote pod katerim držite brivnik, RUNWE deluje po vaših obraznih linijah s pomočjo prilagodljive glave in ConstantContour tehnologije.
Informacije o izdelku:
– rezila brivnika se tesneje prilegajo obrazu kot pri podobnih običajnih brivnikih in brijejo učinkoviteje
– rezila se premikajo z visoko hitrostjo, preprečuje ščipanje brade in zato lahko uživate v udobnejšem britju
– vodoodporen IPX6, enostaven za čiščenje. Ohišje je vodoodporno in omogoča uporabo električnega brivnika tako mokrega kot suhega tudi
pod prho. Z lahkoto se prilagodi peni ali gelu za britje za boljšo in natančnejšo izkušnjo britja.

K brivniku so dodane tri rezervne mrežice z noži, tako da boste lahko brivnik uporabljali brez dodatnih stroškov zelo, zelo, zelo dolgo.

30 decembra, 2022 8:55

53 dni, 4 ure

ID 37263ae997faca21 3591 vseh ogledov, 15 danes

Comments